Beaverhunting / Bæverjagt Sweden

Du kan booke og betale dit depositum på den tur, du ønsker ved at gå til WEBSHOP

Betalingenog reservationen går direkte til jagtejeren i det pågældende land

Du kan betale dit depositum på den tur, du ønsker at booke ved at gå til WEBSHOP

MOBILES / CELLPHONES

Hvis du ser dette site på din mobil kan du bladre fotos ved at skubbe dem..

Menu for andre gode jagt-tilbud finder du øverst til højre over foto

If you see this site at your cellphone, please push the photoes to change.

Menue for other exiting hunting-offers you will find at the top to the right

Vi afholder aldrig jagt på et område længere end 4½ dag pr. år

 

Dette sikrer et bæredygtigt grundlag for at der også er bævere på terrænerne fremover.

 

PAS PÅ med at vælge udbydere, der "bare" vil have kunder ind på det samme terræn igen og igen...uge efter uge.

 

Kun ved varsom og kyndig jagt opretholdes balancen på de sårbare, svenske områder.

 

Kun med en kyndig guide, der kan se forskel på et beboet og et ubeboet bæverbo, får du valuta for dine penge.

 

Derfor har vi stadigvæk bævere, tjur og urfugle på vore terræner efter 39 år...og vi har mange.

 

Knæk og bræk

Beaver hunting Sweden Bieber jagd

Bæver jagt

 

    Verdens bedste bæverjagt

                         jfr. MY-HUNT.COM

INFO om BÆVERJAGT

 

 

Meddelelse: 3Bhunt og Jesper Schytte stopper med at tilbyde bæverjagt.

I 2018 vil vi arrangere en 10 dages tur for en flok "venner af huset" dvs. gamle bæverjægere, der har været med gennem mange år, og så er det slut.

 

Jesper Schytte har så jaget bæver i 40 år på SCAs jagtområder, og det må formodes, at flere end 75 % af de danske jægere, der i dag lejer sig ind på jagtområder hos SCA, har startet deres bæver-passion gennem 3Bhunt.

 

Tak til de skiftende direktører, skovfogeder, skovarbejdere hos SCA, der siden 1978 har været behjælpelige med at finde egnede terræner og dermed har bidraget til 40 års gode jagtoplevelser sammen med venner og kunder.

 

Et 40-års jubilæum i bæverjagt, vil være et passende punktum for at afslutte.

Og turen i 2018 vil blive gennemført uden kommercielt udbud.

 

 

 

 

Al bæverjagt i vores regi foregår BÆREDYGTIGT, hvilket indebærer, at vi aldrig jager tomt på et område, men altid lader hunbævere blive tilbage i et vandsystem, så der også er bævere de følgende år. Sådan har vi jaget bæver siden 1978, og sådan bør man gøre. Vær på vagt overfor udbydere, der tilbyder det samme terræn og de samme åløb uge efter uge til forskellige jægere !

 

Da bævere ind imellem kan bygge op til veje, hvor de dæmmer op for vandet ved vandløbs underførsler, kan vi få besked fra skovejeren om at bortskyde hele dette bæversamfund, hvilket vi forsøger at gøre. En oversvømmet vej kan koste en skovejer mange 100tusinde kroner at genopbygge.

 

Jagten foregår i fællesskab, hvor vi deles om udgifterne i fælles pulje.

Vi har 23 af de allerbedste terræner i Sverige, hvor selektiv jagt af os gennem mere end 30 år har medvirket til, at 95 % af samtlige 370 deltagende jægere har fået skudt bæver.

 

Vi bor primitivt i en jagthytte sammen med mellem 3 og 5 andre bæverjægere samt jeg selv, der fungerer som guide og kender hvert eneste bæverbo på terrænet, og vi hygger os, og vi får jagtoplevelser, du aldrig vil glemme.

Der er som minimum DAS, generatorstrøm og mulighed for varm dusch (udendørs), men flere af vore huse har nu både vand, toilet og bad indendørs.

Terrænerne tæller hver især minimum 100 bæverbo, og er så store, at det ikke er usædvanligt at komme til at køre 100 km på en morgen- eller aftenpürsch.

Der kræves rimelig alm. kondition, da det er vildmark, vi jager i. Men har du lidt svært ved at komme rundt, så finder vi pladser, der er let tilgængelige også.

Der er visse begrænsninger for hundyr, limit med 3 skudte bævere, og du får skind og evt. kranie med hjem, ligesom du kan få kødet af mindst 1 bæver også. Ingen trofæafgift.

 

 

 

Drikkevarer må af hensyn til logistikken selv medtages.

Drikkevand og saft haves alle steder.

Vi har fået 6 nye, gode bæverterræner til 2017 og der er over mere end 375000 hektar til bæverjagt. 3 af disse nye steder skal "åbnes" i år, så det bliver rigtig spændende at skulle jage bæver, hvor ingen før har gjort det.

De nye områder er "privat mark" dvs. områder, som ingen andre får lov at jage bæver på.

Ligeledes har vi også fået et "lavlandsområde", så vi i tilfælde af for høj sne i bjergene hurtigt kan sadle om, og flytte til dette område, hvor der er rigeligt med bævere også.

Af hensyn til vejrforholdene kan deltagerne først forvente at få oplysninger om det præcise område omkring midten af marts, men alle områder befinder sig i Västernorrlands Len i Sverige i området mellem Sundsvall og Sollefteå.

Hvis du foretrækker at tage et rutefly derop, så koster det t/r ca 4300,- Efter forudgående aftale kan jeg hente dig i Sundsvall Airport mod ekstra betaling på kr. 400,-

Samkørsel fra DK i bil forsøges koordineret med deltagerne på indbyrdes delebasis.

Der er ca. 1200 km kørsel fra Øresundsbroen, men god hoved/motorvej hele vejen derop.

BOOKING for 2017 modtages i januar /februar/marts mod depositum kr 2000,-, der skal indbetales til vor svenske udbyder via vores webshop. (Restbeløbet betales ved ankomst)

Depositum returneres fuldt ved afmelding inden udgangen af februar.

Ved afmelding efter 1. marts returneres kr. 1000,- .

Depositum betales ikke retur ved afmelding efter den 31/3.

Send venligst mail til 3Bhunting@gmail.com for yderligere info

Andet:

Du vil sammen med de øvrige jægere få udførlig instruktion i at skyde på bæver på afstande helt ind til 5 meter. Din riffel bør være indskudt til den afstand du normalt bruger ved bukkejagt.

Det anbefales at øve skydning hjemmefra på afstande på 5 - 10 - 15 og 20 meter. ( her handler det om, at sigte over eller lige på målet)

Til bæverjagt anbefales en let, rigt ekspanderende kugle fra .222 op til cal 30-06.

Udstyrsliste sendes ved tilmelding.

jagt jakt jagd hunt hunting الصيد  ловla chasse caccia jacht medībasmedžioklė memburuصیدpolowanie caça vânătoareохота lov caza uwindajiการล่าสัตว์avcılıkполювання vadásza tشکارגייעג

< KLIK HER for betaling af depositum samt booking af en af vore guidede bæverture

Du er også velkommen til at ringe

for en lille hyggesnak på

+45 40532202

”Send os en mail på 3Bhunting@Gmail.com for supplerende oplysninger, og hvis du ønsker at købe jagten, så vil vi formidle kontaktoplysninger til udbyder, samt oplyse om overførsel af betaling af depositum eller helbetaling direkte til arrangøren