Vildt kameraer

Du kan booke og betale dit depositum på den tur, du ønsker ved at gå til WEBSHOP

Betalingenog reservationen går direkte til jagtejeren i det pågældende land

Du kan betale dit depositum på den tur, du ønsker at booke ved at gå til WEBSHOP

MOBILES / CELLPHONES

Hvis du ser dette site på din mobil kan du bladre fotos ved at skubbe dem..

Menu for andre gode jagt-tilbud finder du øverst til højre over foto

If you see this site at your cellphone, please push the photoes to change.

Menue for other exiting hunting-offers you will find at the top to the right

Vi afholder aldrig jagt på et område længere end 4½ dag pr. år

 

Dette sikrer et bæredygtigt grundlag for at der også er bævere på terrænerne fremover.

 

PAS PÅ med at vælge udbydere, der "bare" vil have kunder ind på det samme terræn igen og igen...uge efter uge.

 

Kun ved varsom og kyndig jagt opretholdes balancen på de sårbare, svenske områder.

 

Kun med en kyndig guide, der kan se forskel på et beboet og et ubeboet bæverbo, får du valuta for dine penge.

 

Derfor har vi stadigvæk bævere, tjur og urfugle på vore terræner efter 39 år...og vi har mange.

 

Knæk og bræk

Gode råd om opstilling af vildtkameraer

Et sæt velmente tips til opsætning af vildtkameraer:

 

Jeg har arbejdet med cams siden 2002, da de første store "kasser" var på markedet. Siden er teknlogien øget kraftigt på området, og i dag kan man få cams, der ikke fylder ret meget, og som har "black light" og alverdens forskellige funktioner.

 

F.eks har jeg selv et par stykker af de seneste udgaver, hvor man bl.a. kan sætte det til at fotografere "koldt"....dvs. koldblodige dyr som padder og slanger...eller man kan bruge et mikro-SD-kort med dyrelyde, som så lokker til det dyr, man gerne vil fotografere. Her har jeg med held brugt "kaninskrig" til at lokke bl.a. ulv til kameraet, samt en brunstig rå, som bruges til den store buk. (Jeg har selv været med til udviklingen af det sidste, og selv om det har et par børnesygdomme, så skal det nu nok markere sig hen ad vejen, når fejlene er blevet rettet.

 

 

Men jeg har undervejs med flere end 75 cams begået "alle fejlene" og har erfaret derefter, så derfor denne lille liste med gode råd:

 

Sæt altid helst cam med bagsiden mod syd, så solen ikke trigger billedet.

 

Sæt aldrig cam ud mod vand med mindre det er helt stille, da reflekserne tænder cam.

 

Stil enten cam til video eller til foto, da et mix. sænker reaktionstiden. Jeg selv bruger video á 30 sekunder....man kan altid tage et still-foto fra videoen, og det viser mere af dyret end 3 enkeltfotos med 1 sekunds mellemrum.

 

Fjern ALLE græsstrå, grene, blade med videre i en 45 graders vinkel ud til 10 meter fra cam...det er umådeligt kedeligt at skulle se på videoer af et blad, der bevæger sig i blæsten.

 

Sæt cam i max 60 cm højde...kom ned i højde med de dyr, du vil have billede af...det er bedre, at det peget en anelse opad, end at det peget lidt ned...vi taler her om en vinkel på bare 5 grader i forhold til jordoverfladen.

 

Sæt en pind i jorden 5 meter fra cam, så den stikker nøjagtig 50 cm over jorden...det giver noget godt at sammenligne størrelse med.

 

Sæt cam, så det peger i en vinkel på 45 grader hen ad en veksel. Hvis du sætter det på langs, så trikker det ikke så godt, når dyret går direkte til eller fra cam.

 

Skal du fotografere på en flad mark, så er det faktisk godt, at sætte cam op på et tilspidset brædt ca 20 meter ude på marken...pegende skråt ind mod skovbryn eller markgærde.

 

Sæt aldrig cam direkte på tværs af en veksel...dyret passerer for hurtigt og du får tomme fotos eller videoer.

 

Skal du fotografere rovvildt er det i Danmark forbudt at fodre dem med lokkemad, men et råt, saltet rådyrskind hængt op i et træ 2-3 meter over cam lokker rigtig godt...salt lugter ikke, men holder færten fra skindet friskt.

 

Hav evt en pisterflaske med svine- eller hestepis med ud...sprøjt noget ud over cam og området, når du forlader det....et cam, der har ligget inde i jagtrummet er laaaaang tid om at miste menneskelig fært.

 

Vanillieessens, mandelessens, dyreblod, lakridspulver og trætjære er gode lokkemidler til de fleste dyr...de er nysgerrige på lugten. Urin fra en løbsk hunde-tæve er f.eks. både virksomt til ræv, mår og ulv.

 

Skal du fotografere den gamle keiler/orne hos vildsvin, så kontakt en svinebonde og få noget brunst-pis fra en so. Det er yderst effektivt.

Sprøjt duften på den før opstillede pind.

 

Knæk og bræk.

Du er også velkommen til at ringe

for en lille hyggesnak på

+45 40532202

”Send os en mail på 3Bhunting@Gmail.com for supplerende oplysninger, og hvis du ønsker at købe jagten, så vil vi formidle kontaktoplysninger til udbyder, samt oplyse om overførsel af betaling af depositum eller helbetaling direkte til arrangøren